VI LEVERER WORLDWIDE

Søk

Personvern

Databeskyttelseserklæring

Med mindre annet er angitt nedenfor, er levering av dine personlige data verken juridisk eller kontraktsmessig obligatorisk, eller nødvendig for å inngå en kontrakt. Du er ikke forpliktet til å oppgi dataene dine. Å ikke gi det vil ikke ha noen konsekvenser. Dette gjelder bare så lenge prosesseringsprosedyrene nedenfor ikke sier noe annet.
"Personopplysninger" er all informasjon knyttet til en identifisert eller identifiserbar fysisk person.

Serverloggfiler Du kan bruke nettstedene våre uten å sende inn personlige data. Hver gang du får tilgang til nettstedet vårt, overføres brukerdata til oss eller våre verter / IT-tjenesteleverandører av nettleseren din og lagres i serverloggfiler. Disse lagrede dataene inkluderer for eksempel navnet på nettstedet som ble hentet, dato og klokkeslett for forespørselen, IP-adressen, mengden data som ble overført og leverandøren som gjorde forespørselen. Behandlingen utføres på grunnlag av artikkel 6 (1) f) GDPR på grunn av våre legitime interesser i å sikre en jevn drift av nettstedet vårt samt forbedre tjenestene våre.

Kundekonto Bestillinger

Kundekonto Når du åpner en kundekonto, vil vi samle inn dine personopplysninger i omfanget gitt der. Databehandlingen er med det formål å forbedre din shoppingopplevelse og forenkle ordrebehandlingen. Behandlingen vil bli utført på bakgrunn av art. 6 (1) tent. en GDPR med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss uten å påvirke lovligheten av behandlingen som er utført med ditt samtykke frem til tilbaketrekningen. Kundekontoen din blir deretter slettet.
Innsamling, behandling og overføring av personopplysninger i bestillinger Når du sender inn en bestilling, samler vi inn og bruker bare personopplysningene dine i den grad dette er nødvendig for oppfyllelse og håndtering av bestillingen, samt for behandling av spørsmålene dine. Levering av data er nødvendig for inngåelse av en kontrakt. Unnlatelse av å gi det vil forhindre inngåelse av noen kontrakt. Behandlingen vil skje på grunnlag av artikkel 6 (1) b) GDPR og er nødvendig for å oppfylle en kontrakt med deg. Dataene dine overføres for eksempel her til rederiene og dropshipping-leverandørene, betalingstjenesteleverandører, tjenesteleverandører for håndtering av ordren og IT-tjenesteleverandører du har valgt. Vi vil overholde strenge lovkrav i alle tilfeller. Omfanget av dataoverføring er begrenset til et minimum.

Kontakt Evaluerings Nyhetsbrev

Innsamling og behandling når du bruker kontaktskjemaet Når du bruker kontaktskjemaet, samler vi bare inn dine personlige data (navn, e-postadresse, meldingstekst) i det omfanget du oppgir. Databehandlingen er ment for å få kontakt. Ved å sende meldingen din godtar du behandlingen av de overførte dataene dine. Behandlingen vil bli utført på bakgrunn av art. 6 (1) tent. en GDPR med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss uten å påvirke lovligheten av behandlingen som er utført med ditt samtykke fram til tilbaketrekningen. Vi bruker bare e-postadressen din til å behandle forespørselen din. Endelig blir dataene dine slettet, med mindre du har godtatt videre behandling og bruk.
Datainnsamling når du legger ut en kommentar Når du kommenterer en artikkel eller et bidrag, samler vi inn dine personlige data (navn, e-postadresse, kommentartekst) bare i det omfanget du har gitt. Behandlingen gjør at du kan kommentere og vise kommentarer. Ved å sende inn kommentaren godtar du behandlingen av de overførte dataene. Behandlingen vil bli utført på bakgrunn av art. 6 (1) tent. en GDPR med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss uten å påvirke lovligheten av behandlingen som er utført med ditt samtykke frem til tilbaketrekningen. Dine personlige data vil da bli slettet.
Ved publisering av kommentaren din vil bare navnet du har skrevet inn bli publisert.

Bruk av e-postadressen din til utsendelse av nyhetsbrev Vi bruker e-postadressen din utenfor kontraktsbehandling utelukkende for å sende deg et nyhetsbrev for våre egne markedsføringsformål, hvis du eksplisitt har godtatt dette. Behandlingen vil bli utført på bakgrunn av art. 6 (1) tent. en GDPR med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt uten å påvirke lovligheten av behandlingen som er utført med ditt samtykke frem til tilbaketrekningen. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved hjelp av den aktuelle lenken i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss. Din e-postadresse vil da bli fjernet fra distributøren.
Dataene dine vil bli videresendt til en tjenesteleverandør for markedsføring via e-post i løpet av ordrebehandlingen. Det vil ikke bli videresendt til andre tredjeparter.


Betalingstjenesteytere

Bruk av PayPal
Alle PayPal-transaksjoner er dekket av PayPal-personvernerklæringen. Du finner dette på https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=en (https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua /privacy-full?locale.x=en)

Bruk av PayPal Express Nettstedet vårt bruker betalingstjenesten PayPal Express fra PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A. (22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg; "PayPal"). Behandlingen av data gjør at vi kan tilby deg muligheten til å betale via PayPal Express betalingstjeneste. For å integrere denne betalingstjenesten er det viktig at PayPal samler inn, lagrer og analyserer data når du går inn på nettstedet (f.eks. IP-adresse, enhetstype, operativsystem, nettlesertype, enhetsplassering). Informasjonskapsler kan brukes til dette formålet. Informasjonskapsler lar nettleseren din bli gjenkjent. Denne databehandlingen, spesielt plassering av informasjonskapsler, utføres på grunnlag av artikkel 6 (1) (f) GDPR på grunn av vår overordnede legitime interesse i et kundeorientert utvalg av forskjellige betalingsmåter. Av grunner som har med din spesielle situasjon å gjøre, har du rett til når som helst å protestere mot denne behandlingen av personopplysninger som gjelder deg og utført i samsvar med artikkel 6 (1) (f) GDPR. Ved å velge og bruke "PayPal Express" vil dataene som kreves for betalingsbehandling bli sendt til PayPal for å utføre avtalen med deg ved hjelp av den valgte betalingsmåten. Dataene behandles på grunnlag av artikkel 6 nr. 1 bokstav b) GDPR. Ytterligere informasjon om databehandling ved bruk av Paypal Express betalingstjeneste finner du her (https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=de_DE#Updated_PS) i tilhørende personvernregler.
Bruk av Amazon Payments
Vi bruker Amazon Payments betalingstjeneste på nettstedet vårt, fra Amazon Payments Europe s.c.a. (38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxembourg; "Amazon Payments").
Behandlingen av data gjør at du kan betale med Amazon Payments betalingstjeneste.
For å integrere denne betalingstjenesten er det viktig at Amazon Payments samler inn, lagrer og analyserer data når du får tilgang til nettstedet (f.eks. IP-adresse, enhetstype, operativsystem, nettlesertype, enhetsplassering). Informasjonskapsler kan brukes til dette formålet. Informasjonskapsler lar nettleseren din bli gjenkjent.
Denne databehandlingen, spesielt plassering av informasjonskapsler, utføres på grunnlag av artikkel 6 (1) (f) GDPR på grunn av vår overordnede legitime interesse i et kundeorientert utvalg av forskjellige betalingsmåter. Av grunner som har med din spesielle situasjon å gjøre, har du rett til når som helst å protestere mot denne behandlingen av personopplysninger som gjelder deg og utført i samsvar med artikkel 6 (1) (f) GDPR.
Ved å velge og bruke "Amazon Payments" vil dataene som kreves for betalingsbehandling bli sendt til Amazon Payments for å utføre avtalen med deg ved hjelp av den valgte betalingsmåten. Dataene behandles på grunnlag av artikkel 6 nr. 1 bokstav b) GDPR.
Mer informasjon om databehandling ved bruk av betalingstjenesten Amazon Payments finner du i den tilhørende personvernpolitikken på: https://pay.amazon.com/de/help/201212490 (https://pay.amazon.com/de / hjelp / 201212490)


Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i en brukers nettleser eller av brukerens nettleser på datamaskinens system. Når en bruker ringer opp et nettsted, kan det lagres en informasjonskapsel i brukerens operativsystem. Denne informasjonskapselen inneholder en karakteristisk tegnstreng som gjør at nettleseren kan identifiseres tydelig når nettstedet kalles opp igjen.

Informasjonskapsler lagres på datamaskinen din. Du har derfor full kontroll over bruken av informasjonskapsler. Ved å velge tilsvarende tekniske innstillinger i nettleseren din, kan du bli varslet før innstillingen av informasjonskapsler, og du kan bestemme om du vil godta denne innstillingen i hvert enkelt tilfelle, samt forhindre lagring av informasjonskapsler og overføring av dataene de inneholder. Informasjonskapsler som allerede er lagret kan slettes når som helst. Vi vil imidlertid påpeke at dette kan hindre deg i å benytte deg av alle funksjonene på dette nettstedet. Ved hjelp av lenkene nedenfor kan du finne ut hvordan du administrerer informasjonskapsler (eller deaktiverer dem blant annet) i store nettlesere: Chrome-nettleser: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=no (https : //support.google.com/accounts/answer/61416? hl = no) Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage- informasjonskapsler (https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb / aktivere og deaktivere cookies-nettsted-preferanser (https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences) Safari: https://support.apple .com / de-de / guide / safari / manage-cookies-and-website-data-sfri11471 / mac (https://support.apple.com/de-de/guide/safari/manage-cookies-and-website -data-sfri11471 / mac


teknisk nødvendige informasjonskapsler
I den grad ingen annen informasjon er gitt i databeskyttelseserklæringen nedenfor, bruker vi bare disse teknisk nødvendige informasjonskapslene for å gjøre vårt tilbud mer brukervennlig, effektivt og sikkert. Informasjonskapsler lar også systemene våre gjenkjenne nettleseren din etter en sideendring og tilby tjenester. Noen funksjoner på nettstedet vårt kan ikke tilbys uten bruk av informasjonskapsler. Disse tjenestene krever at nettleseren gjenkjennes etter en sideendring.

Behandlingen utføres på bakgrunn av kunst. 6 (1) tent. f GDPR på grunn av vår stort sett berettigede interesse i å sikre optimal funksjonalitet på nettstedet, samt en brukervennlig og effektiv utforming av vårt tjenestespekter.
Du har rett til å nedlegge veto mot denne behandlingen av dine personopplysninger i henhold til art. 6 (1) tent. f GDPR, av grunner knyttet til din personlige situasjon.


Analyse Annonsering

Bruk av Google Analytics
Nettstedet vårt bruker webanalysetjenesten Google Analytics fra Google LLC. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Hvis du vanligvis er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet eller Sveits, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) ansvarlig for dataene dine. Google Ireland Limited er derfor selskapet tilknyttet Google som er ansvarlig for behandling av dataene dine og for overholdelse av gjeldende databeskyttelseslovgivning.
Behandlingen av data tjener til å analysere dette nettstedet og dets besøkende og for markedsførings- og reklameformål. Google vil bruke denne informasjonen på vegne av operatøren av dette nettstedet for å evaluere din bruk av nettstedet, for å samle rapporter om nettstedsaktivitet og for å tilby andre tjenester til nettstedsoperatøren knyttet til nettsteds- og internettbruk. I denne prosessen kan følgende informasjon, blant annet, samles inn: IP-adresse, dato og klokkeslett for tilgang til nettstedet, klikkbane, informasjon om nettleseren og enheten du bruker, sidene du har besøkt, henvisnings-URL (nettsted som du bruker tilgang til nettstedet vårt), stedsdata, innkjøpsaktiviteter. IP-adressen som overføres fra nettleseren din innenfor rammen av Google Analytics, er ikke tilknyttet andre data som Google har. Google Analytics bruker teknologi som informasjonskapsler, nettlagring i nettleseren og sporingspiksler som muliggjør en analyse av din bruk av nettstedet. Informasjonen generert av disse angående din bruk av dette nettstedet overføres vanligvis til en Google-server i USA og lagres der. IP-anonymisering er aktivert på dette nettstedet.
Google bruker dette for å forkorte IP-adressen din på forhånd i EU-land eller i andre undertegnere av avtalen om Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen overføres til en Google-server i USA og forkortes der.
I samsvar med USA-EUs databeskyttelsesavtale har Google blitt underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpliktet til å overholde europeiske lover om personvern.
Databehandlingen, spesielt plassering av informasjonskapsler, utføres på grunnlag av artikkel 6 (1) (f) GDPR på grunn av vår overordnede legitime interesse i behovsbasert og målrettet utforming av nettstedet. Av grunner som har med din spesielle situasjon å gjøre, har du rett til når som helst å protestere mot denne behandlingen av personopplysninger som gjelder deg og utført i samsvar med artikkel 6 (1) (f) GDPR.
Du kan også forhindre innsamling av data (inkludert din IP-adresse) generert av Google Analytics og relatert til din bruk av nettstedet av Google, samt behandling av disse dataene av Google ved å laste ned og installere plugin-modulen for nettleser tilgjengelig på følgende lenke [https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de)]. For å forhindre datainnsamling og lagring av Google Analytics på flere enheter, kan du plassere en opt-out informasjonskapsel. Opt-out cookies hindrer fremtidig innsamling av dataene dine når du besøker dette nettstedet. Du må implementere opt-out på alle systemer og enheter du bruker, slik at dette fungerer omfattende. Hvis du sletter opt-out-informasjonskapselen, overføres forespørsler til Google igjen. Når du klikker her, vil opt-out cookien bli plassert: Deaktiver Google Analytics (javascript: gaOptout ()). Du finner mer detaljert informasjon om vilkårene for bruk og databeskyttelse på https://www.google.com/analytics/terms/de.html (https://www.google.com/analytics/terms/de .html) og / eller på https://www.google.de/intl/de/policies/ (https://www.google.de/intl/de/policies/) og på https://policies.google .com / teknologier / informasjonskapsler? hl = de (https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=de).
Bruk av Facebook Pixel
Nettstedet vårt bruker remarketingfunksjonen "Custom Audiences" av Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA; "Facebook").
Denne applikasjonen tjener til å adressere den besøkende på nettstedet med interesserelatert reklame på det sosiale nettverket Facebook.
Vi har implementert Facebooks remarketing-tag på nettstedet vårt for dette formålet. Denne koden oppretter en direkte forbindelse til Facebooks servere når du besøker nettstedet vårt. Dette informerer Facebook-serveren om hvilke av websidene du har besøkt. Facebook tilordner denne informasjonen til din personlige Facebook-brukerkonto. Når du besøker det sosiale nettverket Facebook, vil du bli vist personlige, interesserelaterte Facebook-annonser.
Dataene dine kan overføres til USA. I samsvar med USA-EUs databeskyttelsesavtale har Facebook blitt underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpliktet til å overholde europeiske databeskyttelseslover.
Databehandlingen, spesielt plassering av informasjonskapsler, utføres på grunnlag av artikkel 6 (1) (f) GDPR på grunn av vår overordnede legitime interesse i å henvende seg til besøkende på nettstedet med målrettet, interesserelatert reklame. Av grunner som har med din spesielle situasjon å gjøre, har du rett til når som helst å protestere mot denne behandlingen av personopplysninger som gjelder deg og utført i samsvar med artikkel 6 (1) (f) GDPR.
Du kan deaktivere remarketingfunksjonen "Custom Audiences" her ().
Du finner mer detaljert informasjon om Facebooks innsamling og bruk av data og tilhørende rettigheter og muligheter for å beskytte personvernet ditt i Facebooks personvernregler: https://www.facebook.com/about/privacy/ (https: //www.facebook .com / om / personvern /).

Bruk av Google Ads konverteringssporing
Nettstedet vårt bruker det online markedsføringsprogrammet "Google Ads", inkludert konverteringssporing (evaluering av brukerhandlinger). Google konverteringssporing er en tjeneste som drives av Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google").
Hvis du vanligvis er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet eller Sveits, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) ansvarlig for dataene dine. Google Ireland Limited er derfor selskapet tilknyttet Google som er ansvarlig for behandling av dataene dine og for overholdelse av gjeldende databeskyttelseslovgivning.
Hvis du klikker på annonser plassert av Google, plasseres en informasjonskapsel på datamaskinen din for konverteringssporing. Disse informasjonskapslene har begrenset gyldighet, inneholder ingen personlige data og kan derfor ikke brukes til personlig identifikasjon. Hvis du besøker visse sider på nettstedet vårt og informasjonskapselen ennå ikke har utløpt, kan vi og Google gjenkjenne at du har klikket på annonsen og ble videresendt til denne siden. Hver Google Ads-kunde mottar en annen informasjonskapsel. Det er derfor ikke mulig å spore informasjonskapsler knyttet til nettstedene til Ads-kunder.
Informasjonen som samles inn ved hjelp av konverteringskaken, tjener formålet med å produsere konverteringsstatistikk. Dette lar oss finne ut det totale antallet brukere som har klikket på annonsene våre og ble videresendt til en side utstyrt med en konverteringssporingstag. Imidlertid mottar de ingen informasjon som kan brukes til å personlig identifisere brukere.
Dataene dine kan overføres til USA. I samsvar med USA-EUs databeskyttelsesavtale har Google blitt underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpliktet til å overholde europeiske lover om personvern.
Databehandlingen, spesielt plassering av informasjonskapsler, utføres på grunnlag av artikkel 6 (1) (f) GDPR på grunn av vår overordnede legitime interesse i å henvende seg til besøkende på nettstedet med målrettet, interesserelatert reklame. Av grunner som har med din spesielle situasjon å gjøre, har du rett til når som helst å protestere mot denne behandlingen av personopplysninger som gjelder deg og utført i samsvar med artikkel 6 (1) (f) GDPR.
Du kan deaktivere personlig annonsering i Googles annonseinnstillinger. Instruksjoner for dette finner du på https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=de (https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=de).
Alternativt kan du forhindre tredjeparts bruk av informasjonskapsler ved å ringe opp deaktiveringssiden for Network Advertising Initiative på https://www.networkadvertising.org/choices/ (https://www.networkadvertising.org/choices/) og følge de ytterligere instruksjonene om fravalg som er spesifisert der.
Du blir da ikke inkludert i statistikken for konverteringssporing.
Du finner mer informasjon samt Googles personvernregler på: https://www.google.com/policies/privacy/ (https://www.google.com/policies/privacy/)
Bruk av remarketing eller "lignende målgrupper" -funksjon av Google Inc.
Nettstedet vårt bruker remarketing eller "lignende målgrupper" -funksjonen fra Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google").
Hvis du vanligvis er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet eller Sveits, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) ansvarlig for dataene dine. Google Ireland Limited er derfor selskapet tilknyttet Google som er ansvarlig for behandling av dataene dine og for overholdelse av gjeldende databeskyttelseslovgivning.
Denne applikasjonen tjener til å analysere besøkendes atferd og besøkende interesser.
Google bruker informasjonskapsler for å analysere bruken av nettstedet, og danner grunnlaget for å produsere interesserelaterte annonser. Informasjonskapsler tillater registrering av nettstedsbesøk samt anonymiserte data om bruken av nettstedet. Personopplysningene til besøkende på nettstedet lagres ikke. Hvis du deretter besøker et annet nettsted i Googles displaynettverk, vil du få vist annonser som mer sannsynlig tar hensyn til tidligere områder av produkt- og informasjonsinteresse.
Dataene dine kan overføres til USA. I samsvar med USA-EUs databeskyttelsesavtale har Google blitt underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpliktet til å overholde europeiske lover om personvern.
Databehandlingen, spesielt plassering av informasjonskapsler, utføres på grunnlag av artikkel 6 (1) (f) GDPR på grunn av vår overordnede legitime interesse i å henvende seg til besøkende på nettstedet med målrettet, interesserelatert reklame. Av grunner som har med din spesielle situasjon å gjøre, har du rett til når som helst å protestere mot denne behandlingen av personopplysninger som gjelder deg og utført i samsvar med artikkel 6 (1) (f) GDPR.
Du kan deaktivere bruken av informasjonskapsler med permanent virkning ved å følge lenken nedenfor og laste ned og installere plugin-modulen som er gitt der: https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=de (https: // support.google.com/ads/answer/7395996?hl=de)
Alternativt kan du deaktivere tredjeparts bruk av informasjonskapsler ved å ringe opp deaktiveringssiden for Network Advertising Initiative på https://www.networkadvertising.org/choices/ (https://www.networkadvertising.org/choices/) og følge de ytterligere instruksjonene om fravalg som er angitt der.
Du finner mer detaljert informasjon om Googles remarketing samt tilhørende personvernregler på: https://www.google.com/privacy/ads/ (https://www.google.com/privacy/ads/)

Plug-ins

Bruke Vimeo
Nettstedet vårt bruker plug-ins fra Vimeo Inc. (555 West 18th Street New York, New York 10011, USA; "Vimeo") for å integrere videoer i "Vimeo" -portalen.
Hvis du får tilgang til sider på nettstedet vårt som inneholder denne typen plugin-modul, vil dette generere en forbindelse til Vimeo-serveren og indikere plugin-modulen på nettstedet ved hjelp av en melding i nettleseren din. Informasjon som IP-adressen din og hvilke nettsteder du har besøkt, vil bli overført til Vimeo-serveren.
Hvis du er logget inn på Vimeo, vil Vimeo tildele denne informasjonen til din personlige brukerkonto. Når du bruker plugin-funksjonene (for eksempel å starte en video ved å trykke på riktig knapp), vil denne informasjonen også bli tildelt din Vimeo-konto.
Dataene dine kan overføres til USA. I samsvar med USA-EUs databeskyttelsesavtale har Vimeo blitt underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpliktet til å overholde europeiske lover om personvern.
Databehandlingen utføres på grunnlag av artikkel 6 (1) (f) GDPR på grunn av vår legitime interesse i behovsbasert og målrettet design av nettstedet og Vimeos legitime interesse i markedsanalyse og forbedring av tjenestene på riktig måte og på en målrettet måte. Av grunner som har med din spesielle situasjon å gjøre, har du rett til når som helst å protestere mot denne behandlingen av personopplysninger som gjelder deg og utført i samsvar med artikkel 6 (1) (f) GDPR.
Hvis du ikke vil at Vimeo skal tilordne informasjonen som samles inn direkte til Vimeo-kontoen din, må du logge av Vimeo før du besøker nettstedet vårt.
Ytterligere informasjon om formålet og omfanget av forespørsel og fortsatt bruk og behandling av dataene fra Vimeo og dine tilknyttede rettigheter og muligheter for å beskytte personvernet ditt, finner du i personvernreglene for Vimeo: https://vimeo.com/privacy (https : //vimeo.com/privacy)


Berørte personers rettigheter og lagringstid

Lagringstid Etter at kontraktsbehandling er fullført, lagres opplysningene opprinnelig i løpet av garantiperioden, deretter i samsvar med oppbevaringsperioder som er foreskrevet i loven, spesielt skatterett og handelsrett, og deretter slettet etter at perioden har gått, med mindre du har sagt ja til videre behandling og bruk.
Rettigheter for den berørte personen Hvis lovkravene er oppfylt, har du følgende rettigheter i henhold til art. 15 til 20 GDPR: Rett til informasjon, korreksjon, sletting, begrensning av behandling, dataportabilitet. Du har også rett til å motsette deg behandling basert på kunst. 6 (1) GDPR, og til behandling for direkte markedsføring, i henhold til art. 21 (1) GDPR.
Kontakt oss når som helst. Kontaktinformasjonen vår finner du i vårt avtrykk.
Rett til å klage til reguleringsmyndigheten Du har rett til å klage til reguleringsmyndigheten i henhold til art. 77 GDPR hvis du mener at dataene dine ikke blir behandlet lovlig.
Rett til å motsette seg Hvis databehandlingen skissert her er basert på våre legitime interesser i samsvar med artikkel 6 (1) f) GDPR, har du rett til grunner som oppstår fra din spesielle situasjon til når som helst å protestere mot behandlingen av dine data med fremtidig effekt. Hvis innsigelsen lykkes, vil vi ikke lenger behandle personopplysningene, med mindre vi kan demonstrere tvingende legitime grunner for behandlingen som oppveier dine interesser eller rettigheter og friheter, eller behandlingen er ment for påstand, utøvelse eller forsvar av juridiske krav. Hvis personopplysninger blir behandlet for direkte reklame, kan du når som helst motsette deg dette ved å varsle oss. Hvis innsigelsen er vellykket, behandler vi ikke lenger personopplysningene for direkte reklame.
siste oppdatering: 23.10.2019

Finn ditt produkt